Spřáteluju!

Hlásněte mi plsky tady
http://desingi-od-mickulky.blog.cz/1012/5-kolo-sonf-finale jsem tam jako Terka s The Last Song

Miley Cyrus filmografie

7. března 2010 v 10:06 | Terka |  Miley Cyrus-filmy
2010 -Sex ve městě 2 (Sex and the City 2) role: sama sebe
2010 -Last Song (The Last Song)
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie) role: Hannah Montana
2008 -Hannah Montana: One in a Million role: Hannah Montana / Miley Stewart
2007 -Super drbna (Gossip Girl) role: Hannah Montana
2007 -Hannah Montana: Živě z Londýna (Hannah Montana: Live in London) role: Hannah Montana
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role: Girl at Pool
2006 -Hannah Montana role: Hannah Montana
2003 -Velká ryba (Big Fish) role: Ruthie - Age 8
//<![CDATA[ <!-- function Rozbalit(menu){ // Netscape 6, DOM if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="visible";} // Netscape 4.x if(document.layers){document.layers[menu].visibility="visible";} } function Sbalit(menu){ if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="hidden";} if(document.layers){document.layers[menu].visibility="hidden";} } //--> //]]>

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám tento blog?

Jo, lepší jsem neviěla! 22.6% (110)
Jo je celkem ok 21.4% (104)
Ujde 14.6% (71)
Co tě to zajímá 11.7% (57)
Moc se mi nelíbí 14.8% (72)
je hnusný 14.8% (72)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama