Spřáteluju!

Hlásněte mi plsky tady
http://desingi-od-mickulky.blog.cz/1012/5-kolo-sonf-finale jsem tam jako Terka s The Last Song

Miley Cyrus-filmy

Big Fish (Screencaps)

8. prosince 2010 v 19:05 | Terka
Miley si v roce 2003 zahrála ve filmu Big Fish. Její postava se jmenovala Ruthie

free image host free image host free image host free image host
free image host free image host free image host free image host

LOL: Laughing Out Loud (Smoking)

6. prosince 2010 v 18:38 | Terka
 Objevily se dvě fotky z LOL, kde Miley hraje Lolu která kouří.

imagebam.com imagebam.com

Moje oblíbená scéna z TLS

4. prosince 2010 v 17:40 | Terka

Miley Stewart a Jeak

2. dubna 2010 v 11:46 | Terka
Miley Cyrus
to je udobřování co?

Miley Cyrus The Last Song - Promotional Shoot

23. března 2010 v 12:05 | Terka

Miley Cyrus- Trailer k The last song v češtině

21. března 2010 v 8:05 | Terka

Miley Cyrus filmografie

7. března 2010 v 10:06 | Terka
2010 -Sex ve městě 2 (Sex and the City 2) role: sama sebe
2010 -Last Song (The Last Song)
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie) role: Hannah Montana
2008 -Hannah Montana: One in a Million role: Hannah Montana / Miley Stewart
2007 -Super drbna (Gossip Girl) role: Hannah Montana
2007 -Hannah Montana: Živě z Londýna (Hannah Montana: Live in London) role: Hannah Montana
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role: Girl at Pool
2006 -Hannah Montana role: Hannah Montana
2003 -Velká ryba (Big Fish) role: Ruthie - Age 8
//<![CDATA[ <!-- function Rozbalit(menu){ // Netscape 6, DOM if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="visible";} // Netscape 4.x if(document.layers){document.layers[menu].visibility="visible";} } function Sbalit(menu){ if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="hidden";} if(document.layers){document.layers[menu].visibility="hidden";} } //--> //]]>

 
 

Reklama